Τελειώνει του Μολέδο

Από onsports.gr: Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο.
Πηγή: onsports.gr
Τελειώνει του Μολέδο

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι μία... ανάσα από την μετακόμισή του στην Θεσσαλονίκη και την Τούμπα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» και η υπόθεση του δυναμικού θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ωρών.

Αυτό που απομένει για να κλείσει το ζήτημα είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ζητούν 300 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέδο, αλλά και τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη εξοφλημένους μέχρι το καλοκαίρι και στην συνέχεια με συνιδιοκτησία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Θεσσαλονίκη, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal μεταξύ των δύο συλλόγων και ο Βραζιλιάνος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, μετά την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει την δυνατότητα να διαπραγματευτεί με την Ιντερνασιονάλ για το συμβόλαιο του παίκτη και μετά το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...