Τσιρίλο: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για Κωνσταντινίδη»

Από metrosport.gr: Τίποτα επίσημο δεν υπάρχει ακόμη για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη σύμφωνα με όσα είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο στο Metropolis 95.5.
Πηγή: metrosport.gr
Τσιρίλο: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για Κωνσταντινίδη»

Ο μάνατζερ του Κωνσταντινίδη υποστήριξε ότι μιλάει με ομάδες αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο, ενώ τόνισε ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση για το εάν ο νεαρός άσος θα μπει σε μια ενδεχόμενη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για Μολέδο.

Τέλος, μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος λέγοντας ότι οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

- Για τον Μαυροπάνο και τη μεταγραφή του στην Αρσεναλ: «Δεν το ξέρω το παιδί. Τώρα τον άκουσα. Σίγουρα το παιδί είναι πολύ χαρούμενο».

- Για τον Κωνσταντινίδη: «Μέχρι τώρα δεν έχω κάτι επίσημο από την Ελλάδα. Μιλάω με ομάδες εκτός Ελλάδος. Θέλει να παίξει και πρέπει να βρεθεί μια λύση. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχω κάτι επίσημο για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω καμία ενημέρωση για το εάν θα έμπαινε σε διαδικασία ανταλλάγματος ανάμεσα στους δύο».

- Για το πρωτάθλημα: «Είναι όμορφο το πρωτάθλημα με τέσσερις πέντε ομάδες να το διεκδικούν. Ο Ατρόμητος κάνει κάτι φανταστικό. Θα πάει έτσι μέχρι το τέλος».

Διαβάστε ακόμη...