«Κέρδισα πολλά στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: O πρώην βοηθός προπονητή του Βλάνταν Ίβιτς, Μίλος Βεσελίνοβιτς, μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα καθώς και για τις εμπειρίες που αποκόμισε...
Πηγή: paok24.com
«Κέρδισα πολλά στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Eίχα την ευκαιρία να δουλέψω στον ΠΑΟΚ και να γνωρίσω όλες τις σύγχρονες μεθόδους προπονητικής, που μας παρείχε ο σύλλογος. Βελτιώθηκα ως προπονητής στον ΠΑΟΚ με τις συνθήκες που συνάντησα εκεί. Κέρδισα πάρα πολλά από την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Υπάρχει η πεποίθηση στην Σερβία πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι καλύτερο από το δικό μας. Αυτό είναι λάθος. Στην Ελλάδα υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Βέβαια το κέντρο της... δύναμης είναι στην Αθήνα, που υπάρχουν 6-7 ομάδες της Super League από εκεί, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος από τον Βορρά.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε υψηλότερο επίπεδο, έχουν καλύτερα οικονομικά δεδομένα και μπορούν να προσελκύσουν πιο εύκολα ξένους παίκτες. Το επίπεδο στην Ελλάδα είναι σε ψηλή κλίμακα σε σύγκριση με την Σερβία".

Διαβάστε ακόμη...