Η άφιξη της Orlandina και οι δηλώσεις του Di Carlo

Από paokbc.gr: Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας η Orlandina εν όψει του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League (9/1, 19:30).
Πηγή: paokbc.gr
Η άφιξη της Orlandina και οι δηλώσεις του Di Carlo

Οι Ιταλοί προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 12:30, ενώ στις 19:00 θα προπονηθούν στο "PAOK Sports Arena".

Di Carlo: «Μέσα στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης ο Χαραλαμπόπουλος»

Ο προπονητής της Orlandina, Gennaro Di Carlo μίλησε στο www.paokbc.gr για τον αυριανό αγώνα και τις αλλαγές του ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Gennaro Di Carlo:

«Τόσο εμείς όσο και ο ΠΑΟΚ είμαστε πίσω στη βαθμολογία, οπότε μπορεί αυτό το παιχνίδι να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Το σημαντικό για εμάς είναι να βελτιώνουμε σε κάθε αγώνα τον τρόπο που παίζουμε και το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Εμείς δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι παίζει πολύ καλά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να σταθούμε απέναντί του».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου: «Ξέρω πολύ καλά τον Phil Goss από την πολύχρονη παρουσία του στην Ιταλία. Είναι σπουδαίος παίκτης, με εμπειρία και πολύ καλή γνώση του παιχνιδιού, αλλά νομίζω ότι η σημαντικότερη αλλαγή στον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Για μένα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη και στα τελευταία παιχνίδια παίζει πολύ καλά. Η παρουσία των Goss και Χαραλαμπόπουλου είναι ο λόγος που πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο σε σύγκριση με αυτό του πρώτου γύρου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...