Τζάκσον vs ΠΑΟΚ!

Από inpaok: Παίκτης του ΠΑΟΚ από χθες (20/12) το βράδυ είναι ο Νταρνέλ Τζάκσον, ο οποίος έρχεται για να δυναμώσει τη φροντ λάιν μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Όουεν Κλάσεν.
Πηγή: inpaok.com
Τζάκσον vs ΠΑΟΚ!

Ο Αμερικανός σέντερ με πλούσιο βιογραφικό, μεγάλο εμπειρία από το παγκόσμιο μπάσκετ και παρουσία στο ΝΒΑ στην αρχή της καριέρας του, τέθηκε αντιμέτωπος με τους «ασπρόμαυρους» δύο φορές την περσινή χρονιά.

Ως παίκτης της Ρόζα Ράντομ αντιμετώπισε τον Δικέφαλο, στα πλαίσια των ομίλων του Basketball Champions League, με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.

Η πρώτη φορά που συνάντησε τον ΠΑΟΚ ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2016 σε ένα ματς «θρίλερ», στο οποίο η πολωνική ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από τρεις (!) παρατάσεις με σκορ 93-85, νίκη που ήταν και η παρθενική της στην Ευρώπη.

Ο Τζάκσον είχε βοηθήσει την ομάδα του, πετυχαίνοντας 12 πόντους με 5/11 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2/4 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κοψίματα σε 33:55 λεπτά συμμετοχής.

Η τελευταία φορά που ο νεοαποκτηθείς σέντερ βρέθηκε στο δρόμο των «ασπρόμαυρων» ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2016 και πάλι στα πλαίσια των ομίλων της διοργάνωσης της FIBA. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου τότε είχε επικρατήσει άνετα με διαφορά 19 πόντων, 85-66 στο PAOK Sports Arena.

Ο Νταρνέλ Τζάκσον σημείωσε 9 πόντους, με 4/13 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1/3 βολές, αλλά είχε και 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28:40 συμμετοχής.

Έτσι, ο «σκληροτράχηλος» σέντερ έχει γνωρίσει το Παλατάκι από την περσινή του εμπειρία, όμως πλέον έρχεται ως παίκτης του ΠΑΟΚ και όχι ως αντίπαλος.

 

 

Διαβάστε ακόμη...