Βετεράνοι ΠΑΟΚ και Νεάπολης ενώνονται για καλό σκοπό

Από paok24.com: ην πρωτοβουλία να ενωθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο, που τόσο αγαπούν, για να ενισχύσουν τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη πήραν οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ και της Νεάπολης.
Πηγή: paok24.com
Βετεράνοι ΠΑΟΚ και Νεάπολης ενώνονται για καλό σκοπό

Στις 28 Δεκέμβρη στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης οι βετεράνοι Νεάπολης θα υποδεχτούν τις παλιές δόξες του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Αναλυτικά:

«ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ !!!! ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ Σημαντική πρωτοβουλία των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νεάπολης, Πέμπτη 28/12/2017 ώρα 16.00' δημοτικό στάδιο Νεάπολης(χόρτο) Βετεράνοι Νεάπολης-Βετερανοι ΠΑΟΚ παίζουμε με τις παλιές δόξες και τα μεγάλα ονόματα του ΠΑΟΚ δείχνουμε την αλληλεγγύη μας ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νεάπολης-Συκεών. Καλούμε όλους τους κατοίκους και δημότες του Δήμου να ενισχύσουν φέρνοντας τρόφιμα για να βοηθήσουμε φτωχές οικογένειες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά!!! Πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν ο Μπάνε Πρελεβιτς για την τεράστια προσφορά του στο μπάσκετ και του παλαίμαχου τερματοφύλακα της χρυσής ομάδας του '70 και Νεαπολίτη Αποστολου Σαββουλίδη. Ώρα συγκέντρωσης 15.30'».

Διαβάστε ακόμη...