Ουσίκοφ, Ρανγκέλ και Λι!

Από inpaok.com: Μετά τον τραυματισμό του Ερνάντο Γκόμεζ στην αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ΠΑΟΚ μπαίνουν σε γρήγορους ρυθμούς.
Πηγή: inpaok.com
Ουσίκοφ, Ρανγκέλ και Λι!

Αρχικά, σε ενδεχόμενη αντικατάσταση του άσου από τη Βενεζουέλα, ο πρώτος στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου για τη θέση του διαγώνιου είναι ο Νικολάι Ουσίκοφ. Ο Βούλγαρος που «κουβαλάει» εμπειρία από Αργεντινή και Ιταλία, παίζει αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του και την Νεστοχίμικ για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, με την οποία υπάρχει συμφωνία να φύγει σε περίπτωση που προκύψει κάποια καλή πρόταση.

Ακόμα, ο ίδιος προτίμησε να παίξει εκεί λόγω του ότι η γυναίκα του είναι έγκυος και επιθυμεί να βρίσκεται κοντά της. Η περίπτωσή του κοστίζει ακριβά, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την αλλαγή των ισορροπιών. Επίσης, εξετάζονται και άλλες επιλογές, όπου στην σχετική λίστα υπάρχει και το όνομα του Λιμπερτάν Αγκάμεζ.

Στο θέμα του κεντρικού, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ντανιέλε Ρίτσι, είναι θετικός για τον Λούκας Ρανγκέλ. Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί την έλευση του θηριώδη Βραζιλιάνου, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάποια προβλήματα. Ο Ρανγκέλ έχει συμβόλαιο με την ρουμανική Γκαλάτι και έχει αγωνιστεί στο CEV Cup, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στο CEV Champions League με το Δικέφαλο. Για αυτό τον λόγο έρχεται στο προσκήνιο ξανά ο Ντέιβιντ Λι με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει συζητήσει ήδη μαζί του, αλλά υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να τον κλείσει...

Διαβάστε ακόμη...