Προετοιμασία με ερωτηματικά

Από paok24.com:Η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ είναι στραμμένη στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
Προετοιμασία με ερωτηματικά

Στην άμυνα, με τον Βιεϊρίνια να κάνει πραγματικά... αγώνα δρόμου για να προλάβει, το ένα ερωτηματικό αφορά τη θέση στα αριστερά και μένει να φανεί αν ο Ρουμάνος τεχνικός προτιμήσει τη λύση του Κρέσπο.

Κάτι που εφόσον το επιλέξει, θα σημαίνει και αλλαγές στο κέντρο της άμυνας, ενώ σίγουρη θέση στην τετράδα φαίνεται να έχουν οι Βαρέλα και Μάτος.

Στο κέντρο οι λύσεις είναι περισσότερες, καθώς πλέον έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και ο Ζοσέ Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το ντέρμπι, έχοντας πλέον περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του.

Μεσοεπιθετικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κορυφή, αλλά και στο "10". Από τη μία ο Πρίγιοβιτς "τρέχει" προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους "πράσινους", ενώ με τον Ελ Καντουρί να έχει τεθεί νοκ άουτ εξαιτίας της θλάσης που υπέστη στην Ξάνθη, ο Πέλκας και ο Μπίσεσβαρ διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Σε κάθε περίπτωση από αύριο ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει και σε συγκεκριμένες δοκιμές για το παιχνίδι της Κυριακής, περιμένοντας κι αυτός να δει την κατάσταση συγκεκριμένων παικτών, με τον Ρουμάνο πάντως να μην είναι από τους προπονητές που φανερώνουν σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα τους, ενώ ειδικά όσον αφορά στον Βιεϊρίνια, η αγωνία για το αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι τελικά αναμένεται να πάρει παράταση μέχρι την τελευταία στιγμή...

Διαβάστε ακόμη...