ΠΑΟΚ: Λάμψη και από τα δικά του παιδιά

Από gazzetta.gr: Ο Λουτσέσκου, μετά το σημερινό ρεπό, θα αρχίσει να δουλεύει για το ντέρμπι της Κυριακής, γνωρίζοντας ότι πρέπει να στηριχθεί σε παίκτες που μπορεί να μη προσφέρουν λάμψη, αλλά είναι «πιστοί στρατιώτες» του ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
ΠΑΟΚ: Λάμψη και από τα δικά του παιδιά

Οι Έλληνες του ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίζουν να μετρούν το λιγότερο χρόνο συμμετοχής, όντας «δεύτερες και τρίτες επιλογές», πίσω από τη λάμψη των ξένων, αλλά θα είναι αυτοί που θα δώσουν στο τέλος τη λύση...

Τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, σε συνδυασμό με κάποιες εσωτερικές αποφάσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, υποχρεώνουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βρει λύσεις και απαντήσεις μέσα από το ρόστερ της περσινής ομάδας, αλλά και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, που μέχρι τώρα αποτελούσαν «δεύτερες και τρίτες» επιλογές, ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου στην Ξάνθη απέδειξαν πόσο πολύ μπορεί (και σε κάποιες περιπτώσεις «πρέπει») να υπολογίζει ο Ρουμάνος προπονητής. Μέχρι τον Ιανουάριο, τουλάχιστον, όταν και θα ανοίξει το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο».

Μέχρι σήμερα οι «μικροί» του «Δικεφάλου» μετρούν:

Δημήτρης Πέλκας: 16 συμμετοχές (866')

Δημήτρης Λημνιός: 11 συμμετοχές (519')

Ευθύμης Κουλούρης: 8 συμμετοχές (405')

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: 3 συμμετοχές (270')

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: 3 συμμετοχές (252')

Ας δούμε ποια είναι η κατάσταση στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, σίγουρα απόντες. Πρίγιοβιτς και Τζάλμα Κάμπος, αμφότεροι αμφίβολοι, συνέχισαν και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας. Με τον Σαμπράνο παραμένει άγνωστο τι θα αποφασίσει και πάλι ο Λουτσέσκου, ο Λέοβατς δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε μια ενδεκάδα χωρίς τον Μαουρίσιο.

Στην Ξάνθη οι Έλληνες, που ήρθαν από τον πάγκο, έδωσαν «άλλο αέρα» στην ομάδα γι' αυτό και στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, που έδειξε να τους εμπιστεύεται και να τους θέλει στην ενδεκάδα ακόμη και σ' ένα ντέρμπι, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος» πήρε πράγματα από ποδοσφαιριστές, που με τη συνολική παρουσία τους έδειξαν πως θέλουν να αποτελούν κομμάτι του γκρουπ, αλλά μέχρι τώρα έπρεπε να μένουν στη «ναφθαλίνη» και απλά να περιμένουν να έρθει η σειρά τους. Από κοντά τους και οι παίκτες του περσινού κορμού, Μάτος, Κρέσπο, Κάνιας, Βαρέλα, που απέδειξαν κι αυτοί ότι η καλή πορεία την σεζόν 2016-17, μόνο τυχαία δεν ήταν και πως αντιλαμβάνονται καλύτερα από πολλούς τις απαιτήσεις μια ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ.

Στα Πηγάδια οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν πολλά από παίκτες όπως ο Λημνιός, ο Πέλκας, ο Κουλούρης, ο Πασχαλάκης, ενώ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, αν ο Λουτσέσκου δεν επιλέξει τον Κρέσπο, όπως έκανε στα τελευταία είκοσι λεπτά της αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμη...