Τζάτζος: «Είδα μια οικογένεια, τεράστιο ταλέντο οι Πέλκας και Λημνιός»

Από metrosport.gr: Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα της Ξάνθης και την χρησιμοποίηση των Ελλήνων παικτών μίλησε ο Μάκης Τζάτζος στο Metropolis 95.5.
Πηγή: metrosport.gr
Τζάτζος: «Είδα μια οικογένεια, τεράστιο ταλέντο οι Πέλκας και Λημνιός»

Ο βετεράνος της Ξάνθης υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του και εφόσον προηγήθηκε μετά ήταν δύσκολο για την Ξάνθη να αντιδράσει.

Επιπλέον, τόνισε ότι είναι ενθαρρυντικό και ευχάριστο που είδε να παίζουν Έλληνες παίκτες ενώ έπλεξε και το εγκώμιο των Δημήτρη Πέλκα και Δημήτρη Λημνιού λέγοντας ότι είναι ποδοσφαιριστές με τεράστιο ταλέντο.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εικόνα που του έβγαλε ο ΠΑΟΚ στα «Πηγάδια» λέγοντας ότι είδε μια ομάδα, μια οικογένεια που εάν συνεχίσει έτσι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε o Μάκης Τζάτζος για:

- τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς. Ήταν αποφασισμένος. Μπήκε δυνατά και επέβαλε το παιχνίδι του. Προηγήθηκε και από εκεί πέρα ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Κέρδισε πολύ εύκολα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σαν ομάδα. Δε θα μπω στη διαδικασία να πω εάν ήταν Έλληνες ή ξένοι αλλά όσοι παίζουν να αποδεικνύουν ότι είναι καλοί και όταν είναι και Έλληνες είναι ενθαρρυντικό και καλό. Ξέρουν τι σημαίνει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός. Πέλκας και Λημνιός έχουν τεράστιο ταλέντο και χαίρεσαι που είναι Έλληνες.

Μου άρεσε όλη η ομάδα, είδα μια οικογένεια. Εάν η ομάδα δεν είναι πάνω από όλους δεν μπορείς να έχεις στόχους. Είδα μια οικογένεια. Ήταν μια ομάδα και μπορεί να δείξει ότι έχει την ομάδα που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα».

- τη μάχη του τίτλου μεταξύ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακού: «Και οι τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου όπου οι ομάδες θα ενισχυθούν αλλά μέχρι το τέλος θα διεκδικήσουν τον τίτλο».

 

Διαβάστε ακόμη...