«Λογικό να ψάχνει ψυχολογία ο ΠΑΟΚ σ’ αυτό το παιχνίδι»

Από paok24.com: Ο πολύπειρος τερματοφύλακας του Αιγινιακού, Σακης Τόλιος, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4», μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Λογικό να ψάχνει ψυχολογία ο ΠΑΟΚ σ’ αυτό το παιχνίδι»

Ο έμπειρος πορτιέρο στάθηκε στη διαφορά δυναμικότητας συγκριτικά με τον «Δικέφαλο», τονίζοντας πως ήταν λογικό να θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει ψυχολογία σε ένα πιο εύκολο για εκείνον παιχνίδι ενόψει της δοκιμασίας στην Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι ήταν ο πιο έμπειρος παίκτης στο χτεσινό παιχνίδι: Μέχρι τώρα ευτυχώς δεν είχα σοβαρούς τραυματισμούς, πρόσεξα αρκετά και για αυτό είμαι ανταγωνιστικός σε αυτή την ηλικία. Αν τελειώσω χωρίς τραυματισμό αυτή τη σεζόν ίσως αγωνιστώ άλλη μία χρονιά.

Για τη λύση σωτηρίας για τον Αιγινιακό: Σίγουρα έχει επηρεάσει θετικά την ομάδα η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Φάνηκε και στη νίκη κόντρα στην Καλαμαριά που είναι μία ομάδα η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει. Αυτό φαίνεται από την αλλαγή κι έπειτα. Οι άνθρωποι δεν έχουν πολλές ημέρες στην ομάδα, αλλά γίνονται βήματα προς το καλύτερο.

Για τα προβλήματα που είχε τελευταία ο Αιγινιακός και τη λύση που βρέθηκε: Θα πρέπει για αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν από αλλού να τους κάνουμε Αιγινιώτες να επενδύσουν στον τόπο μας. Είμαστε μία κωμόπολη λίγων κατοίκων που έχει μία ομάδα σε αυτές τις κατηγορίες. Έπαιξα από την αρχή εδώ και μετά πήρα μεταγραφή. Ο κ. Νιώπας πάλευε μόνος του τόσα χρόνια. Δεν είχε έσοδα μέσω εισιτηρίων και από διαφημίσεις. Και που άντεξε τόσα χρόνια είναι άθλος.

Για το χτεσινό παιχνίδι: Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τον ΠΑΟΚ, έχει άλλη δυναμικότητα. Όσο ήθελαν οι νεαροί μας να διακριθούν άντεξαν 50-60 λεπτά. Και ο ΠΑΟΚ έκανε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και έβαλε μεγάλους παίκτες για αλλαγή, δυνάμωσε ακόμα περισσότερο και φάνηκε η διαφορά με τη δική μας κούραση.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε πολλούς βασικούς του: Με παραξένεψε που μπήκαν αλλαγή βασικοί παίκτες. Ίσως ο προπονητής ήθελε να τους δώσει χρόνο συμμετοχής ενόψει Ξάνθης για να βρουν τα πατήματα τους. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια τι σκέφτεται ο προπονητής. Σωστό όμως είναι για εμένα το πώς το σκέφτηκε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη πίεση και ήταν λογικό να ψάξεις ψυχολογία σε ένα παιχνίδι που θα κέρδιζε εύκολα η ομάδα.

Για τη φανέλα του Πρίγιοβιτς που πήρε στο τέλος: Η κόρη μου είναι 10 ετών κι είναι άρρωστη με τον ΠΑΟΚ και μου ζήτησε μία φανέλα. Ζήτησα φανέλες από τους παίκτες της β ομάδας στο ημίχρονο, δεν τα κατάφερα και στο τέλος τη ζήτησα εγώ από τον Πρίγιοβιτς. Μου την έδωσε με μεγάλη του χαρά.

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν έντονα τα γκολ τους: Αν είχανε τις εντολές του προπονητή να σκοράρουν για να βρουν ψυχολογία, λογικό είναι. Για αυτό λειτούργησαν έτσι, δεν είναι κάτι παρεξηγήσιμο. Όταν είσαι επιθετικός του ΠΑΟΚ και δέχεσαι μεγάλη πίεση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που εύκολα μπορείς να σκοράρεις θα το κάνεις. Ο Πρίγιοβιτς έδειξε μεγάλη διάθεση, πάλευε πολύ από νωρίς.

Για τη μάχη του Αιγινιακού: Το πρωτάθλημα είναι ένα ιδιόρρυθμο πρωτάθλημα. Είναι 5-6 ομάδες που θα παλέψουν για να σωθούν κι οι άλλες για να κοιτάξουν την άνοδο. Εμείς θα παλέψουμε να σωθούμε. Μάλλον θα χρειαστούμε ενίσχυση, θα το δει ο προπονητής. Έχουμε έναν κορμό κι όποιος έρθει γρήγορα θα προσαρμοστεί.

Για όσα δήλωσε ο Καλαϊτζίδης: Για τις καταγγελίες δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι άποψη του και αφού τον κάλεσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να δούμε τι θα πει. Εκεί θα μπορούμε να σχολιάσουμε. Οικονομικά προβλήματα έχουν οι ομάδες, το ξέρουμε αυτό. Παλιότερα είχαμε έσοδα από χορηγούς και πλέον αυτά δεν υπάρχουν. Πρέπει να κατέβουμε τρεις φορές στην Κρήτη να παίξουμε, φανταστείτε τα έξοδα μας χωρίς να έχουμε έσοδα. Κάποιες ομάδες στο πρωτάθλημα μας δε θα αντέξουν πιστεύω, μιλώντας για το οικονομικό κομμάτι. Εμείς δεν έχουμε προβλήματα, πήραμε αδειοδότηση, για αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να σωθούμε.

Διαβάστε ακόμη...