Πρώτος και με … αρκετές πρωτιές

Από novasports.gr: Αγώνας γοήτρου για τον Αιγινιακό και τον ΠΑΟΚ καθώς αμφότερες οι ομάδες γνώριζαν την τύχη τους στον θεσμό πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο, με τους μεν γηπεδούχους να μένουν εκτός και τους φιλοξενούμενους να έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.
Πηγή: novasports.gr
Πρώτος και με … αρκετές πρωτιές

Η νίκη του «Δικεφάλου» προδίδει τη μεγάλη διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δυο ομάδες, όπως είναι φυσιολογικό. Σημαντική η διάθεση του Αιγινιακού να δείξει πράγματα, με φιλότιμο, ενέργεια, διάθεση, σωστή τακτική προσέγγιση αλλά και αδυναμίες.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» με αρκετούς εξ αυτών να παίρνουν την ευκαιρία τους από την τεχνική ηγεσία, να σκοράρουν νωρίς διώχνοντας το άγχος από πάνω τους σ' ένα πρώτο μέρος με τον Πέλκα σε ρόλο πρωταγωνιστή και τον 16χρονο Βρακά να γίνεται ο πιο νέος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας που μπήκε σ' επίσημο αγώνα, τα πρώτα γκολ των Λημνιού κι Ελ Καντουρί με τη φανέλα με τον «Δικέφαλο» στο στήθος και την επιστροφή του Κάτσε έπειτα από σημαντικό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...