«Τους υποσχόμαστε…»

Από paok24: Ο Θάνος Παπαδημητρίου μίλησε στην FORZA Plus για το ματς που έγινε κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και την δύσκολη συνέχεια
Πηγή: paok24.com
«Τους υποσχόμαστε…»


Παρουσιάζοντας αδυναμίες, κάτι που ήταν και λίγο αναμενόμενο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την ώρα στην ομάδα, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Αν θυμηθούμε τις προηγούμενες χρονιές, ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να κερδίσει πάλι στα πρώτα ματς, ωστόσο στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ είχαν καταφέρει να ανατρέψουν την κατάσταση. Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ κοντραρίστηκε ξανά με τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πιο «ομάδα» την φετινή σεζόν, κάτι που όπως είναι λογικό, δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.

Ωστόσο, ο Θάνος Παπαδημητρίου μιλώντας στην FORZA Plus τόνισε πως μόλις ξεπεράσει η ομάδα τα μικροπροβλήματα που έχει, τότε ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος και θα μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Αρχικά τόνισε πως: «Δεν θέλω να διαχωρίσω την θέση μου, όλα τα παιδιά στην ομάδα κάναμε τεράστια προσπάθεια στον αγώνα αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό αυτό. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας αλλά η ομάδα άφησε κάποια θετικά σημεία, δηλαδή ότι αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις γίνονται σιγά σιγά και μέσα στο παιχνίδι».

Πρόσθεσε: «Υπάρχουν σημάδια προόδου στην ομάδα, σίγουρα δεν αρκούν αλλά αν συνεχίσουμε πάνω σε αυτό, τότε θα μπορέσουμε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα. Ευχαριστούμε που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο, μας έδωσε τεράστια δύναμη, πάθος και ώθηση και τους υποσχόμαστε καλύτερες εμφανίσεις από εδώ και πέρα».

Για το αν θεωρεί πως είναι δύσκολο να «χτυπήσει» ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλη  η διαφορά των δυο ομάδων, απλά ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος από εμάς. Όταν θα είμαστε σε ένα επίπεδο καλό με βάση το επίπεδο των αθλητών που έχουμε, τότε θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ και να κοντράρουμε περισσότερο τους βασικούς μας αντιπάλους. Μέχρι τώρα εμείς και ο Ολυμπιακός έχουμε δείξει ότι είμαστε αρκετά βήματα πιο μπροστά από τις άλλες ομάδες, ωστόσο ο χρόνος λειτουργεί προς όφελος των ομάδων που είναι ανέτοιμες, οπότε θα φανεί σε λίγο διάστημα αν θα μπορέσει να μπει και τρίτη ομάδα στην διεκδίκηση».

Διαβάστε ακόμη...