«Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν από τον Ολυμπιακό, όμως ο Ισραηλινός ακραίος του Δικεφάλου υπογράμμισε ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Πηγή: paok24.com
«Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σαφράνοβιτς υπογράμμισε: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο δύσκολο για εμάς στη σεζόν απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Ψάχνουμε ακόμη να βρούμε ομοιογένεια στο ρόστερ μας, την άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη συνέχεια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν ως το φινάλε και δεν έχει κάποια σημασία να μιλάμε τώρα για αυτό" και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη συνέχεια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν ως το φινάλε και δεν έχει κάποια σημασία να μιλάμε τώρα για αυτό. Χάσαμε το παιχνίδι, αλλά έχω καλό προαίσθημα γιατί μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Ο Ολυμπιακός παίζει από την αρχή της σεζόν με το ίδιο ρόστερ, ενώ εμείς είχαμε αρκετές αλλαγές και με τον Σακόγλου και τον Γκιόν και τον Γκόμεζ ως τραυματίες".

Τέλος, για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ επεσήμανε: "Η κλήρωση ήταν καλή για εμάς σε ένα γκρουπ με ομάδες που είναι στο επίπεδο μας".

Διαβάστε ακόμη...