Τι δοκίμασε ο Λουτσέσκου

Από paok24.com:Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την Κυριακή το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη.
Πηγή: paok24.com
Τι δοκίμασε ο Λουτσέσκου

Μπορεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου να «μετράει» επιστροφές σε σχέση με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, όμως βάσει των δοκιμών στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται να δίνει προβάδισμα σε όσους αγωνίστηκαν στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών του Λουτσέσκου στο πρόγραμμα της Παρασκευής, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια χρησιμοποιήθηκε και πάλι ως αριστερό μπακ.

Από εκεί και πέρα δύσκολα φαίνεται να αλλάζει και το δίδυμο στα στόπερ. Ο Ζαμπράνο επιστρέφει και πάλι, όμως Κρέσπο και Βαρέλα φαίνεται για την ώρα να έχουν σοβαρό προβάδισμα για την αρχική 11άδα, με τον Μάτος να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, η περίπτωση του Μαουρίσιο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «ξεχωριστή». Και αυτό, διότι ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είναι και πάλι διαθέσιμος, αλλά επειδή προέρχεται από τραυματισμό δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και στα 90 λεπτά.

Έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου προβληματίζεται σχετικά με το αν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή στον αγώνα και στη συνέχεια θα τον «τραβήξει» στον πάγκο ή αν θα τον περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο.

Δίπλα στον Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή δοκιμάστηκε ο Κάνιας, ενώ η τριάδα πίσω από τα φορ αποτελούνταν από τους Μακ, Κάμπος και τον Ελ Καντουρί ως δεκάρι.

Στην κορυφή της επίθεσης -και με βάση πάντα τα όσα δοκίμασε την Παρασκευή ο Λουτσέσκου- δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον Κουλούρη, αφού στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα χρειάζεται έναν περισσότερο συμμετοχικό επιθετικό και έξω από την περιοχή.

Μένει λοιπόν να φανεί αν ο Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο με... συνταγή Ατρομήτου επιβραβεύοντας κατά κάποιον τρόπο τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι για την εμφάνιση τους ή αν στην προπόνηση του Σαββάτου θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε ακόμη...