«Δε νομίζω πως θα περάσουν άλλοι από εδώ»

Από Paok24.com:O προπονητής της Τενερίφης τόνισε ότι δύσκολα θα κερδίσει άλλος στο Παλατάκι και στάθηκε στη σημασία του Ριτσότι.
Πηγή: paok24.com
«Δε νομίζω πως θα περάσουν άλλοι από εδώ»

«Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πάντα όταν οι ομάδες έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες, είτε επειδή έδιωξαν παίχτη είτε λόγω τραυματισμού, οι υπόλοιποι παίχτες νιώθουν πιο ενωμένοι και ισοσταθμίζουν τις απουσίες. Επίσης πάντα υπάρχουν κάποιοι παίχτες που κάνουν μεγάλο παιχνίδι όπως ο Τσόχλας που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, ενώ μέχρι σήμερα σχεδόν δεν έπαιζε. Πολύ καλοί ήταν κι οι Κατσίβελης και Τζόουνς. Είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε αλλά δεν μπορέσαμε. Κάναμε rotation για να προστατεύσουμε κάποιους παίκτες μας και δεν κάναμε τίποτα από όσα θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ με τις αλλαγές στην άμυνα, μας αποπροσανατόλισε αλλά εκμεταλλευτήκαμε την άμυνα του ΠΑΟΚ στο Ριτσότι και πήραμε τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντική νίκη και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον. Δεν νομίζω πως θα περάσουν άλλες ομάδες από την έδρα του» είπε ο Μάρκοβιτς, ενώ από την πλευρά του, ο Νίκολας Ριτσότι, είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο την ευκαιρία να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο και να διαχειριστούμε την κατάσταση στην επανάληψη. Αλλά ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη μάχη κι έδειξε ότι ήθελε πολύ την νίκη. Μας δυσκόλεψε πολύ κι είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Σε κάποιες στιγμές είχα πλεονέκτημα με την άμυνα που μου έπαιζαν οι αντίπαλοι και το εκμεταλλεύτηκα. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα κι οι συμπαίχτες μου έδειξαν εμπιστοσύνη στις επιλογές μου. Είχα αυτοπεποίθηση και βοήθησα τη ομάδα μου».

Διαβάστε ακόμη...