«Κρίμα να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr : Το ότι είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να πάρει το φετινό πρωτάθλημα τόνισε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας,Τάσος Τασιόπουλος.
Πηγή: thessports.gr
«Κρίμα να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ και τα ντέρμπι: «Αυτό που διακρίνω είναι η ατολμία, ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάει μέχρι το 90΄με το μηδέν στην άμυνα και το πώς προετοιμάζεται η ομάδα. Όταν πας να παίξεις προετοιμάζεις μια ομάδα ψυχολογικά ότι είσαι καλύτερος και πας να πάρεις το διπλό και ας χάσεις. Η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι ότι πάει να πάει την ισοπαλία και αν έρθει το διπλό καλώς».

Για τη νοοτροπία του προπονητή: «Η εικόνα της ομάδας αντικατοπτρίζει τον προπονητή. Ειδικά φέτος πρέπει να πηγαίνει για το διπλό σε κάθε έδρα, δεν μπορεί η ομάδα να παίζει με παίκτη παραπάνω και να μην μπορεί να κάνει μια φάση. Φέτος είναι κλειστό το πρωτάθλημα και θα παιχτεί μάλλον μέχρι τελευταία αγωνιστική και είναι κρίμα να μην το πάρεις. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάει να πάρει όλα τα παιχνίδια, είναι πολλοί οι χαμένοι πόντοι μέχρι στιγμής. Περίμενα ο ΠΑΟΚ να ξεμπουκώσει αλλά δεν έχει γίνει ακόμη αυτό».

Για την ετοιμότητα των παικτών που ήρθαν στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών: «Ο προπονητής έχει πάντα την μεγαλύτερη ευθύνη και στη νίκη και στην ήττα. Με την τεχνολογία μπορείς να καταλάβεις αν ένας παίκτης είναι έτοιμος για να παίξει και για πόσο. Το ρόστερ είναι πολύ καλό όμως με αυτή την εικόνα δεν γίνεται κάτι».

Διαβάστε ακόμη...