Ο Πρίγιοβιτς και η ρήτρα!

Από inpaok.com: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ένας από τα... hot ονόματα στην μεταγραφική αγορά, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία που ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Πηγή: inpaok.com
Ο Πρίγιοβιτς και η ρήτρα!

Ήδη σύλλογοι από την Αγγλία (Χάντερσφιλντ και Μπράιτον) αλλά και από την Κίνα έχουν εξετάσει την περίπτωση του και τον έχουν σημειώσει μέσα στις λίστες τους.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και έκανε μία κουβέντα στον ποδοσφαιριστή περί αύξησης της ρήτρας τους.

Οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν να ανεβάσουν το buy out του υψηλόσωμου φορ από τα επτά εκατομμύρια στα δέκα.

Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά αναμένεται να συμβεί σύντομα, αφού ο Πρίγιοβιτς είναι θετικός σε αυτό.

Φυσικά, αυτή την απόφαση δεν την πήρε μόνος του ο ποδοσφαιριστής, αλλά έπειτα από κουβέντα που είχε με τον νέο του ατζέντη, Φάλι Ραμαντάνι.

Ο εν λόγω μάνατζερ τόνισε και αυτός από την πλευρά του στον 28χρονο πως τη δεδομένη στιγμή η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει είναι να μείνει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος ατζέντης, είναι γνωστός και πανίσχυρος, αλλά ταυτόγχρονα και... φάντασμα, αφού σπάνια εμφανίζεται δημοσίως και θέλει να δουλεύει στις «σκιές».

Άξιο αναφοράς είναι πως κάποιοι από τους πελάτες του είναι οι Πέρισιτς (Ίντερ), Γιόβετιτς (Μονακό), Λιάγιτς (Φιορεντίνα), Χαντάνοβιτς (Ίντερ).

Το κοινό όλων αυτών είναι το γεγονός πως κατάγονται από τα Βαλκάνια.

Ο 59χρονος έχει καταφέρει να μανατζάρει την αφρόκρεμα των ποδοσφαιριστών των Βαλκανίων και έχει διασυνδέσεις σε όλη την Ευρώπη.

Μπορεί ο Πρίγιοβιτς να έχει έναν τόσο ισχυρό ατζέντη, ωστόσο πρόθεση του είναι να βγάλει τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, αφού ο Σέρβος θέλει να κατακτήσει τρόπαια με τον Δικέφαλο, ενώ ξέρει πως οι εμφανίσεις του με τους «ασπρόμαυρους» (έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του) θα του επιτρέψουν να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Διαβάστε ακόμη...