«Είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ φέτος, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες»

Απο metrosport.gr : Την άποψη ότι φέτος είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Πέτρος Κανακούδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
«Είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ φέτος, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες»

Ο πρώην άσος του Δικεφάλου τόνισε ότι οι δικαιολογίες τελείωσαν για το Δικέφαλο που θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο αφού οι ανταγωνιστές του κινούνται σε χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη ζωή στη Φινλανδία υποστηρίζοντας ότι οι συνθήκες δουλειάς εκεί είναι απολαυστικές αλλά η ζωή είναι δύσκολη αφού το χειμώνα η μέρα διαρκεί μόλις τέσσερις ώρες.

Τέλος, έκανε τη σύγκριση ανάμεσα στους Έλληνες οπαδούς και στους οπαδούς στη Φιλανδία τονίζοντας ότι οι Φινλανδοί αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο ως ψυχαγωγία και δεν έχουν το πάθος που βλέπουμε από τους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη ζωή και το ποδόσφαιρο στη Φινλανδία: «Το πρωτάθλημα γίνεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί από εδώ και στο εξής οι θερμοκρασίες αρχίζουν να είναι πολύ χαμηλές και δεν αντέχεται να παίζεις ποδόσφαιρο σε αυτές τις συνθήκες. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει πλέον, την Παρασκευή ήταν η τελευταία αγωνιστική. Τα γήπεδα εδώ είναι υπερσύγχρονα και δεν αντιμετωπίζεις και τόσα προβλήματα. Οι συνθήκες είναι απολαυστικές. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και στα τέλη του Μάρτη με αρχές Απρίλη θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Τον Ιανουάριο όταν ξεκινάμε προετοιμασία είναι αντίξοες οι συνθήκες. Το θερμόμετρο δείχνει -15 και -20. Για το λόγο αυτό τα γήπεδα είναι κλειστά και θερμαινόμενα, είναι σαν να προπονείσαι σε φυσιολογικές συνθήκες. Οι συνθήκες είναι απολαυστικές εδώ από θέμα οργάνωσης αλλά η ζωή εδώ είναι δύσκολη. Το χειμώνα μόνο τέσσερις ώρες έχουμε μέρα και μετά σκοτάδι».

Για τους οπαδούς σε Ελλάδα και Φινλανδία: «Το άσπρο και το μαύρο. Είναι τεράστια η διαφορά. Ο Έλληνας οπαδός παθιάζεται και βγαίνει εκτός ορίων ενώ στη Φιλανδία το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται σαν να ετοιμάζεται μια οικογένεια να πάει να δει μια παράσταση. Το αντιμετωπίζουν ως ψυχαγωγία. Είναι ποδόσφαιρο χρειάζεται πάθος και παλμό. Τα πράγματα εδώ είναι πάρα πολύ πολιτισμένα σε βαθμό ενοχλητικό».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ευκαιρία του φέτος. Όπως παρουσιάζονται οι ανταγωνιστές του, κυρίως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από τα προηγούμενα χρόνια και με βάση τους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει και έχουν  δημιουργήσει όλη αυτή την προσμονή και στον κόσμο και σε αυτό που παρουσιάζει η ομάδα είναι ευκαιρία φέτος να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες».

Ακούστε όσα είπε ο Πέτρος Κανακούδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Διαβάστε ακόμη...