Πάει για αντικατάσταση

Από paok24: Η ήττα στα Τρίκαλα αναμένεται να φέρει εξελίξεις, όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, κάτι που ουσιαστικά προανήγγειλε από χθες, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.
Πηγή: paok24.com
Πάει για αντικατάσταση

Από χθες, ο προβληματισμός ήταν μεγάλος και έγινε κουβέντα ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΠΑΟΚ αναζητά ήδη στην αγορά, παίκτη για την περιφέρεια του και πιο συγκεκριμένα για παίκτη στη θέση «2».

Εφόσον βρεθούν τα χαρακτηριστικά που ψάχνει, δηλαδή ένας ξένος σκόρερ, καθώς πλην του Ντίλαρντ, δεν υπάρχει άλλος με αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι του στην περιφέρεια, όλα δείχνουν ότι ο Μπράντον Τρις θα αποτελέσει παρελθόν.

Για τον απόφοιτο του Syracuse, υπάρχει μια δυσαρέσκεια τόσο για τις επιθετικές επιδόσεις, όσο κυρίως για τις αμυντικές, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις.

Βέβαια, η συγκεκριμένη επιλογή, από την πρώτη στιγμή, είχε όλα τα στοιχεία του ρίσκου και τώρα, βρίσκεται προ της εξόδου, ενάμιση μήνα μετά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη…

Διαβάστε ακόμη...