Με Γκόμεζ… προπονητή!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το Final-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς», που είχε ως αντίκτυπο τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Χόρχε Ελγκέτα.
Πηγή: inpaok.com
Με Γκόμεζ… προπονητή!

Έτσι, ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου για τους «ασπρόμαυρους» στην πρεμιέρα της Volley League κόντρα στην Κηφισιά θα είναι ο Ερνάντο Γκόμεζ. Ο άσος από την Βενεζουέλα που δεν θα αγωνιστεί, καθώς έχει υποστεί μία μικρή θλάση, θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα με βοήθεια από τον στατιστικολόγο του συλλόγου, Στέφανο Μανιώτη που είναι και επίσημα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για αυτήν την αναμέτρηση.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται σε επαφές με υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου προπονητή, αλλά και με Έλληνα που δεσμεύεται προς το παρόν με ομάδα, και σύντομα (το αργότερο τη Δευτέρα) αναμένεται η ανακοίνωση απόκτησης ενός εκ των δυο.

Όσο για τον Γκόμεζ να σημειωθεί πως το πρόβλημα με τον ώμο του το έχει ξεπεράσει και μέσα στον Νοέμβριο θα διαπιστωθεί αν θα βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση, ώστε να ηγηθεί της ομάδας του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...