«Η Τούμπα μου, η λατρεία μου»

Από metrosport.gr: Συναισθηματικά «δεμένος» με τον ΠΑΟΚ, με την Τούμπα, με τον κόσμο του Δικεφάλου, δηλώνει στη «Μ» και το metrosport.gr ο Αιγύπτιος Μαγκντί Τολμπά.
Πηγή: metrosport.gr
«Η Τούμπα μου, η λατρεία μου»

Όλοι όσοι τον είδαν να αγωνίζεται στον Δικέφαλο, υποστηρίζουν πως ήταν το καλύτερο δεκάρι του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση του αξεπέραστου Γιώργου Κούδα. Επικοινωνήσαμε με τον Μαγκντί στο Κάϊρο, του θέσαμε το θέμα του νέου γηπέδου το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα και ο ίδιος δεν έκρυψε την συγκίνησή του:

«Η Τούμπα είναι η λατρεία μου. Έχω ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές. Είναι το πρώτο γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκα όταν έφυγα από την Αίγυπτο. Και ακόμη και σήμερα, θυμάμαι αυτή την βοή, την έντονη ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αυτό το γήπεδο είναι παλιό, αλλά έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία. Και ο ΠΑΟΚ θα παίξει, όπως μαθαίνω, σε αυτό το γήπεδο έως το τέλος της σεζόν.

Είναι όμως μεγάλη υπόθεση, η κατασκευή ενός νέου γηπέδου. Και η απόφαση του μεγαλομετόχου, του Ιβάν Σαββίδη, δείχνει πως θέλει να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Εγώ θυμάμαι την Τούμπα, έτσι όπως την έχω ζήσει.

Και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να την ζήσω ξανά, πριν αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο. Δεν πρόκειται να ξεχάσω τις αφιερώσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε εμένα. Η Τούμπα είναι ένα μεγάλο «κομμάτι» από τη ζωή μου».

 

Διαβάστε ακόμη...