«Να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα»

Από paok24.com: Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος μετρά ισάριθμες νίκες από τον Άρη και τον Προμηθέα στο ξεκίνημα του Κυπέλλου Ελλάδας και της Stoiximan.gr Basket League αντίστοιχα.
Πηγή: paok24.com
«Να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα»

Με τον «Δικέφαλο» να αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη Γερμανία, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ, στην πρεμιέρα του FIBA Champions League, ο Όουεν Κλάσεν μίλησε στον «Libero 107,4».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι περιμένεις από τον πρώτο αγώνα στο Champions League: Είναι μία σκληρή ομάδα, πρέπει να παίξουμε κι εμείς έτσι, να είμαστε σκληροί για να τους αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να τα καταφέρουμε για να ξεφύγουμε από τη δύσκολη κατάσταση που έχουμε έρθει την τελευταία εβδομάδα.

Για το άσχημο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στη σεζόν και αν μία νίκη στο ξεκίνημα της τρίτης διοργάνωσης φέτος θα βοηθήσει ψυχολογικά: Θέλουμε να κερδίζουμε στον κάθε αγώνα. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε στα πρώτα παιχνίδια. Ελπίζουμε να το καταφέρουμε στη Γερμανία και να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα.

Για τους τραυματισμούς και πόσο επηρέασαν την ομάδα: Δεν μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Κάθε ομάδα έχει τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν, εμείς τους είχαμε στην αρχή. Κάθε μέρα τα παιδιά είναι καλύτερα. Όταν ξεπεράσουμε και αυτούς τους τραυματισμούς, ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς στη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...