«Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ η νοοτροπία Λουτσέσκου»

Από metrosport.gr : Ο Χάρης Μπανιώτης σχολίασε στο Metropolis 95.5 την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και άσκησε κριτική εναντίον της φιλοσοφίας του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ η νοοτροπία Λουτσέσκου»

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει μεγαλύτερη επιθετική δυναμική προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές του για την κατάκτηση του τίτλου, όπως υποστήριξε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Χάρης Μπανιώτης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο επίδοξος πρωταθλητής πρέπει να είναι πιο εύκολος και πιο εύστοχος στο επιθετικό κομμάτι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παίζει λίγο πιο συγκεντρωμένα και προσπαθεί να κλέψει το αποτέλεσμα. Είδαμε, όμως, ότι η προσπάθεια να κλέψεις το ματς μας βγήκε σε κακό στη Λάρισα. Δεν φτάνει μόνο να παίζεις συγκεντρωμένα και να προσπαθείς να κλέψεις τα παιχνίδια ώστε να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις το Πρωτάθλημα. Το να τρως δύσκολα γκολ και να παίζεις συγκεντρωμένα αποτελεί ένα επιπλέον συν. Όμως, χρειάζεσαι και άλλα πράγματα, τα οποία δεν τα έχει ο ΠΑΟΚ για να πούμε ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Η νοοτροπία του Λουτσέσκου δεν ταιριάζει με τον ΠΑΟΚ. Λέμε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όμως, είναι νωρίς για να παίζουμε έτσι. Τουλάχιστον μέσα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει μεγαλύτερη επιθετική δυναμική. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στην απουσία του κόσμου και την τιμωρία της έδρας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, χωρίς οικονομικά προβλήματα και με πολύ κόσμο, ο οποίος ζητάει το καλό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...