«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μας ωθήσει στη νίκη»

Από sdna.gr: Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το σημερινό (15:00 ΕΡΤ) ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην Handball Premier, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ΣΦ Ξυνή.
Πηγή: sdna.gr
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μας ωθήσει στη νίκη»

Το μεγάλο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Ευόσμου μετά το... σίριαλ του καλοκαιριού, με τον Γιώργο Μαστορογιάννη, να μιλάει στο SDNA για την αποψινή μάχη των δυο ομάδων.

«Είναι ένα ιδιαίτερο ματς γιατί είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και το πρώτο μεταξύ δυο ομάδων που έχουν πάρα πολύ κόσμο. Σε σχέση με τα άλλα παιδιά του τμήματος, εγώ θα ζήσω για πρώτη φορά ένα... ποδοσφαιρικό ντέρμπι» σημείωσε αρχικά για να προσθέσει πως: «Η ομάδα είναι έτοιμη γι'αυτό το παιχνίδι, περιμένουμε αρκετό κόσμο ενώ θεωρώ πως οι φίλαθλοι μας θα είναι αυτοί που θα μας ωθήσουν στο να πάρουμε αυτή τη νίκη. Πέρασε πολλά το τμήμα και η διοίκηση της ομάδας ώστε να έρθει το χάντμπολ στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης, τα οποία είναι... ασπρόμαυρα και περιμένουμε την ανάλογη ατμόσφαιρα».

Για το γεγονός ότι το ντέρμπι έρχεται αρκετά νωρίς όπου οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, ανέφερε πως: «Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο γιατί και οι δυο ομάδες δεν είναι έτοιμες τώρα, ακόμα μοντάρονται. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος».

Ερωτηθείς για τον αν υπάρχει άγχος για το ματς: «Σίγουρα υπάρχει άγχος, εμένα δεν με αρέσει να κρύβομαι. Είναι ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό όπου ο κόσμος μας περιμένει να κερδίσουμε γι'αυτούς, υπάρχει άγχος και πρέπει να υπάρχει. Για παίκτες που έχουν στόχους, κάνουν πρωταθλητισμό και διεκδικούν τρόπαια πρέπει να υπάρχει, γιατί αυτό σε ωθεί να γίνεις καλύτερος».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος με δεδομένο ότι έδωσε και ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Σε επίπεδο ετοιμότητας και γενικά οι ομάδες της Αθήνας είναι σε καλύτερο επίπεδο. Και αυτό διότι κατάφεραν να δώσουν πιο δυνατά φιλικά, η ΑΕΚ έπαιξε με τον Ολυμπιακό, τον Δούκα, το Άργος που είναι βασικοί ανταγωνιστές για το πρωτάθλημα. Εμείς στην Βόρεια Ελλάδα έχουμε μόνο δυνατό αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας όπου δώσαμε φιλικά, ενώ ο Ολυμπιακός έδωσε και ευρωπαϊκά παιχνίδια και είδε που υστερεί. Από εκεί και πέρα το γήπεδο είναι ο... καθρέπτης της ομάδας και εκεί θα φανούν όλα».

Τέλος σημείωσε πως: «Εμείς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι στο παιχνίδι, να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο, να δουλέψει καλά η άμυνα μας που είναι το όπλο μας φέτος και να κάνουμε αυτά που ζήτησε ο κόουτς».

Διαβάστε ακόμη...