«Θα επιστρέψω πιο δυνατός!»

Από inpaok.com: O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για όλους και για όλα στο INPAOK μετά το τέλος της προετοιμασίας του Δικεφάλου και λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Πηγή: inpaok.com
«Θα επιστρέψω πιο δυνατός!»

Ο MVP του πρόσφατου Eurobasket Νέων αναφέρθηκε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική, την απόφασή του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός δράση για περίπου ένα μήνα.

Αναλυτικά ο 20χρονος διεθνής καλαθοσφαιριστής δήλωσε:

«Επειδή είχαμε κατακτήσει το χρυσό και στο Βόλο με την Εθνική Εφήβων πριν δύο χρόνια, είχα νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα. Ωστόσο, το να είσαι Πρωταθλητής Ευρώπης είναι κάτι το μοναδικό. Ήταν για εμένα η καλύτερη κατάληξη, καθώς είχα τον τραυματισμό από την αρχή του καλοκαιριού και αναγκάστηκα να αγωνιστώ με πόνους”.

Για την απόφασή του να έρθει στον Δικέφαλο:

«Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση! Ήξερα ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ήθελα να δείξω σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ τι μπορώ να πετύχω. Ο ΠΑΟΚ ήταν μονόδρομος για μένα…»

Για την παρουσία των Ηλία Παπαθεοδώρου, Αντώνη Κόνιαρη και Θοδωρή Καρρά:

«Όταν πηγαίνεις σε μία άλλη ομάδα μετά από τόσα χρόνια και βρίσκεις ανθρώπους που τους ξέρεις και σε ξέρουν, βοηθάει πάρα πολύ. Εκγληματίζεσαι καλύτερα και μπορείς πιο εύκολα να είσαι ο εαυτός σου».

Για την επέμβαση στους κοιλιακούς και το γεγονός, ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη Οκτώβρη:

«Είναι δυσάρεστο για μένα… Δεν μπορούσα να αποφύγω την εγχείρηση, ήταν η μόνη λύση. Όμως, όλα γίνονται για καλό. Πιστεύω θα επιστρέψω πιο δυνατός, έχω πεισμώσει και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο παρκέ. Αυτή την στιγμή είμαι αναγκασμένος να κάθομαι στην καρέκλα και απλά να την παρακολουθώ…»

Για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος προσωπικά για την νέα χρονιά:

«Πιστεύω, ότι εγώ πρέπει πρώτα να προσφέρω στην ομάδα και μετά να γίνει το αντίστροφο. Όταν θα παίξω καλά και θα βοηθήσω όπως μπορώ, όλοι θα είναι χαρούμενοι».

Διαβάστε ακόμη...