Αντίστροφη μέτρηση για το Ποσειδώνιο!

Από paok24.com : Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η επίσημη επαναλειτουργία του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: paok24.com
Αντίστροφη μέτρηση για το Ποσειδώνιο!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της ολοκλήρωσης των εργασιών στο Ποσειδώνιο, με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη να δίνει το παρών το απόγευμα της Παρασκευής στο χώρο.

Οι πισίνες έχουν γεμίσει με νερό και πλέον απομένουν τα απαραίτητα τεστ προκειμένου οι αρμόδιοι φορείς να δώσουν το «πράσινο φως» για την επιστροφή των συλλόγων και των αθλητών και πάλι πίσω στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο κ. Βασιλειάδης σε δηλώσεις του για το θέμα υπογράμμισε ότι οι εγκαταστάσεις στο Ποσειδώνιο ήταν αρκετά παλιές και εγκαταλελειμμένες και στην πορεία των εργασιών διαπιστώθηκε ότι θα χρειαστούν πολύ περισσότερα πράγματα από όσα αρχικά είχαν προβλεφθεί.

Έτσι, η αντίστροφη μέτρηση για την επαναλειτουργία του χώρου έχει ξεκινήσει και δεν αποκλείεται οι σύλλογοι της Θεσσαλονίκης και οι αθλητές να μπορούν μέχρι το τέλος του μήνα να επιστρέψουν και πάλι σε αυτό ενόψει της νέας σεζόν.

Αναμφίβολα, η ολοκλήρωση των εργασιών θα αποτελέσει μια «ανάσα» και για τους ανθρώπους των τμημάτων πόλο και κολύμβησης του ΠΑΟΚ, αλλά και για τους αθλητές που μετέχουν σε αυτά, μετά από μια σεζόν στην οποία χρειάστηκε να «μετακομίσουν» σε άλλα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη...