Πρόβλημα με Μακ

Από paok24: Ο Ρόμπερτ Μακ έπαιξε για 90 λεπτά κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, αλλά αποκόμισε το παρασημό του στα τελευταία λεπτά.
Πηγή: paok24.com
Πρόβλημα με Μακ

Η Εθνική Σλοβακίας μπορεί να προηγήθηκε επί της Αγγλίας με 0-1 στα πρώτα λεπτά, αλλά τα γκολ των Ντάιερ και Ράσφορντ έφεραν τι νίκη στα "λιοντάρια" με 2-1 και ο Ρόμπερτ Μακ έπαιξε για 90 λεπτά στην ομάδα του Γιαν Κόζακ.

Όσο η Σλοβακία απειλούσε και είχε την κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, ο Ρόμπερτ Μακ ήταν μέσα στις φάσεις και συμμετείχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κόζακ έμεινε πίσω από την μπάλα με στόχο να πάρει την ισοπαλία, αλλά τελικά λύγισε από το γκολ του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρόμπερτ Μακ από την πάλι στα τελευταία λεπτά προσπαθώντας να πιέσει τον Γουόκερ, του έκανε φάουλ πατώντας άγαρμπα το πόδι του στο έδαφος. Ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει, αλλά επειδή η Σλοβακία είχε κλείσει τις αλλαγές της, ο Μακ έσφιξε τα δόντια και παρέμεινε στο γήπεδο, αλλά ήταν εμφανέστατο ότι δεν μπορούσε ούτε το πόδι του να πατήσει καλά στο γήπεδο και προφανώς ούτε να τρέξει.

Πλέον αναμένουμε την εκτίμηση των γιατρών της Εθνικής Σλοβακίας μετά τον αγώνα και πολύ περισσότερο των γιατρών του ΠΑΟΚ κατά την επιτροφή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...