Κεκλεισμένων μετά από 15 μήνες

Από paok24.com: Ο αγώνας με την Κέρκυρα, όπως και οι 6 επόμενοι αγώνες για τον ΠΑΟΚ θα είναι χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.
Πηγή: paok24.com
Κεκλεισμένων μετά από 15 μήνες

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ στο Europa League και να συνεχίσει για τη Superleague με τον αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρας στην Τούμπα στις 19:15. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ όμως, ακόμα και αν θέλει να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα του, δεν θα μπορεί, λόγω της γνωστής τιμωρίας των 7 κεκλεισμένων αγωνων από τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Βόλο.

Μάλιστα αυτός ο αγώνα με την Κέρκυρα θα είναι ο πρώτος για τον ΠΑΟΚ χωρίς θεατές μετά τον Μάιο του 2016 και το νικηφόρο αγώνα του Δικεφάλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, τότε που ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ του τότε επιθετικού του και αρχηγού του Στέφανου Αθανασιάδη είχε κερδίσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης με 2-0 και είχε περάσει στην κορυφή των play-offs. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιδιαιτέρως σημαδιακό για τον Έλληνα στράικερ, μιας και τότε είχε φτάσει τα 100 γκολ με το Δικέφαλο στο στήθος.

Εκεί το παιχνίδι έκλεινε μία τριάδα αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, μετά από τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί στον ιστορικό πλέον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό τον Μάρτιο του 2016 στην Τούμπα που δεν τελείωσε ποτέ. Σε εκείνη την τριάδα αγώνων ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος το Λεβαδειακό στην Τούμπα με 2-0 και για τα play-offs την ΑΕΚ με 2-1 και τον Πανιώνιο όπως αναφέρθηκε παραπάνω με 2-0.

Διαβάστε ακόμη...