Αντίδραση που "λέει" πολλά...

Από paok24.com: Κάθε άλλο παρά... άρεσαν στον Ολυμπιακό οι αλλαγές στους πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών και αυτό αποτυπώνεται με τον πλέον γλαφυρό τρόπο στα σημερινά πρωτοσέλιδα των "ερυθρόλευκων" εφημερίδων...
Πηγή: paok24.com
Αντίδραση που "λέει" πολλά...

Ξεκινάμε από τον «Πρωταθλητή», που στο κεντρικό θέμα του πρωτοσέλιδού του αναφέρει: «Η ξεφτίλα της ΟΥΕΦΑ. Διαιτητές πιόνια. Τα φαντάσματα τινάζουν στον αέρα το πρωτάθλημα. (Δι)ορίζονται από κάποιους... Λάκοβιτς και Περέιρα μέσω της ΕΠΟ, του Δέδε και άλλων δήθεν... «εξυγιαντών».

Από την πλευρά του, ο «Γαύρος» στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδού του αναφέρει: «Όργια στους πίνακες, καρατομήθηκαν 49. Στο... ρυθμό της δήθεν εξυγίανσης και των Τριτσώνη, Κουκουλάκη «χόρεψαν» τον Περέιρα που τον απαξίωσαν με το καλημέρα. «Μαγειρέματα και μπόχα στη διαιτησία. Με... σεφ τον εκπρόσωπο της ΟΥΕΦΑ, Ζόραν Λάκοβιτς. Τον κυνηγούσαν στη Σερβία και τον έστειλαν στην Ελλάδα. Είδαμε και τα αποτελέσματα της σύσκεψης του Δέδε με την ΚΕΔ.

Τέλος, η εφημερίδα «Φως» αναφέρει με τη σειρά της: «Γλάστρα τελικά ο Περέιρα στην ΕΔ. Πίνακες βγαλμένοι από Τριτσώνη – Κουκουλάκη ανακοινώθηκαν χθες. Η δοτή διοίκηση πληρώνεται καλά».

Διαβάστε ακόμη...