Τιμούν τον Ιωσηφίδη με Καβάλα

Από inpaok.com: Φιλικό αγώνα με τον ΑΟΚ, θα δώσει η Κ20 του ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (13/8) στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη». Πριν την έναρξη θα τιμηθεί για το ήθος και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κώστας Ιωσηφίδης.
Πηγή: inpaok.com
Τιμούν τον Ιωσηφίδη με Καβάλα

Ο αγώνας

Για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή (13 Αυγούστου), στις 8 το βράδυ, στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» θα είναι ανοικτή η Θύρα 6 για τους φιλάθλους ενώ για τους φιλοξενούμενους η Θύρα 1 (θάλασσα). Θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων στις θύρες 2 (δυτική είσοδος σταδίου) και 6 (επίσημα).

Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν ισχύουν τα διαρκείας για τους φιλικούς αγώνες ενώ οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις θύρες είναι 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες και τους φοιτητές. Δωρεάν είσοδος ισχύει για τους ανέργους με αυστηρά υποχρεωτική την επίδειξη της βεβαίωσης ανεργίας του ΟΑΕΔ (αυστηρά με ημερομηνία έκδοσης Ιουλίου ή Αυγούστου 2017) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας.
Η βράβευση

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του ΑΟΚ θα βραβεύσει τον Κώστα Ιωσηφίδη, έναν άνθρωπο που ήταν προπονητής της ομάδας στις περιόδους 1997-98, 2000-2001, 2004-2005, γνωστό για το ήθος του αλλά και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη...