«Απαράδεκτη η απόφαση κηδεμονίας της ΕΠΟ»

Από arenafm.gr: Ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Λυσαρίδης, τοποθετήθηκε για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιλώντας στον ARENA FM 89,4 και μεταξύ άλλων, υποστήριξε:
Πηγή: arenafm.gr
«Απαράδεκτη η απόφαση κηδεμονίας της ΕΠΟ»

«Εύχομαι να κερδίσει η παράταξη Γραμμένου, γιατί εκπροσωπεί την Ένωσή μας και εκφράζει τους Θεσσαλονικείς, έτσι ελπίζουμε να ξεκινήσει μια καινούργια μέρα για το ποδόσφαιρο, ενώ ο κ. Καλαντζής έχει ένα πρόβλημα να δικαιολογήσει το καθυστερημένο ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο στην κοινή γνώμη».

Για την παράταξη Γραμμένου: «Ένα θέμα δεν μου άρεσε μόνο, το γεγονός ότι δεν απευθύνθηκαν στην κοινωνία του ποδοσφαίρου, παρά μόνο στις Ενώσεις και επειδή από 187 ψήφους, πέσαμε στις 71, το εκλεκτορικό σώμα αυτοπροσδιορίζεται. Βάλτε 15 συμβούλους, άλλους 15 σε επιτροπές, νάτοι οι 30. Καταρρέει η ελπίδα που είχα ότι θα διευρυνθεί το εκλεκτορικό, γιατί αυτός που θα ψηφίσει εκφράζει προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τα σωματεία που του έδωσαν την εντολή από την Ένωσή του. Παρ΄ όλα αυτά, φαίνεται ότι η επικράτηση Γραμμένου είναι δεδομένη, αλλά διαφωνώ κάθετα με την απαράδεκτη και προσβλητική απόφαση της FIFA για τοποθέτηση επιτροπών εξυγίανσης και την πρόθεση κηδεμονίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κακώς την αποδέχθηκαν οι μελλοντικοί σύμβουλοι, έπρεπε να αντισταθεί ο Γραμμένος, γιατί θα τα βρούμε μπροστά μας όλα αυτά».

Διαβάστε ακόμη...