Το στοίχημα του ΠΑΟΚ με τον Στανόγεβιτς

Από gazzetta.gr: Οι λόγοι που ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να πετύχει ο Σέρβος τεχνικός στον πάγκο του ΠΑΟΚ και το μήνυμα που έχει φροντίσει να στείλει από το Ροστόφ στη Θεσσαλονίκη και στη Μικράς Ασίας...
Πηγή: gazzetta.gr
Το στοίχημα του ΠΑΟΚ με τον Στανόγεβιτς

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» βρίσκεται αντιμέτωπος μ' ένα τέτοιο ζήτημα, έχοντας φτάσει στα αφτιά του οι πρώτοι ψίθυροι γύρω από το πρόσωπο του προπονητή. Το έχει ξαναπεράσει (και) τα προηγούμενα χρόνια...

Μπορεί, λοιπόν, να αποφεύγει την παραμικρή δημόσια τοποθέτηση, ωστόσο έχει φροντίσει, εδώ και μέρες, να στείλει από το Ροστόφ το «μήνυμα» στους παροικούντες της Μικράς Ασίας. Για τον Ιβάν Σαββίδη η επιτυχία του Σέρβου προπονητή στον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί «μονόδρομο» για όλον τον ασπρόμαυρο οργανισμό.

Επιθυμία (που μοιάζει με εντολή) του ομογενή επιχειρηματία είναι να δει τον ΠΑΟΚ να λειτουργεί ως μια ομάδα κάτι που έχει μεταφερθεί στα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, με πρώτο και καλύτερο τον Λούμπος Μίχελ, που είναι το «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όμως, δεν είναι μόνον ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, που πρέπει να κάνει τη ζωή του 43χρονου τεχνικού πιο εύκολη. Ολόκληρος ο οργανισμός πρέπει να το κάνει, έτσι ώστε να περάσουν τα «πρώτα σύννεφα» και να προχωρήσει η ομάδα, με την ανάλογη μεταγραφική ενίσχυση σε θέσεις, που έχει ζητήσει ο Στανόγεβιτς.

Διαβάστε ακόμη...