Σε ανοικτή γραμμή με τον Μπακαρί Κονέ ο ΠΑΟΚ

Απο metrosport.gr : Μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο Λούμπος Μίχελ, είναι του Μπακαρί Κονέ.
Πηγή: metrosport.gr
Σε ανοικτή γραμμή με τον Μπακαρί Κονέ ο ΠΑΟΚ

Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή (διεθνή 61 φορές με την Μπουρκίνα Φάσο), ο οποίος ανήκει στην Μάλαγα και οι επιτελείς του Δικεφάλου είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του για να πετύχουν τον δανεισμό του από την ισπανική ομάδα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 από την Γκινγκάμπ, πριν κάνει το 2011 το άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στην Λυών. Εκεί έμεινε για πέντε χρόνια και το 2016 μετακόμισε στην Μάλαγα.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε, πάντως, μόλις σε επτά παιχνίδια, λόγω ενός προβλήματος στους αχίλλειους τένοντες που δεν του επέτρεψε να παίξει από τον Φεβρουάριο και μετά.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο ατζέντης του, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι, πλέον, είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και μένει να φανεί εάν, τελικά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προχωρήσουν σε τελικές διαπραγματεύσεις ή στραφούν σε άλλες λύσεις.

Διαβάστε ακόμη...