Αυτός είναι ο Λούκα Μαρόνε που θέλει ο ΠΑΟΚ

Απο metrosport.gr : Τον 27χρονο Ιταλό μέσο της Γιουβέντους, Λούκα Μαρόνε έχει βάλει ως στόχο ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Αυτός είναι ο Λούκα Μαρόνε που θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιριστής είναι γέννημα-θρέμμα της κορυφαίας ομάδας αφού άρχισε ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της σε ηλικία 8 ετών. Ο Δικέφαλος του Βορρά αφού ξεχώρισε την περίπτωση του, έχει ήδη κάνει την πρώτη επαφή τόσο με την ιταλική ομάδα όσο και με τον ατζέντη του παίκτη για δανεισμό ενός έτους βάζοντας όμως και όψιον αγοράς.

Γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1990 στο Τορίνο, ο ύψους 1,86 ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί ως καθαρό «εξάρι» αλλά και ως κεντρικός αμυντικός και αυτό έχει τη σημασία του αν λάβουμε υπόψη ότι είναι οι δυο θέσεις όπου ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2019 και πριν από μερικές εβδομάδες επέστρεψε στη Γιουβέντους μετά από έναν πετυχημένο δανεισμό του στην Ζούλτε Βάρεγκεμ όπου είχε 27 συμμετοχές, ένα γκολ ενώ στέφθηκε και Κυπελλούχος Βελγίου.

 

Το παλμαρέ του Μαρόνε

Ο Λούκα Μαρόνε συνολικά αγωνίστηκε στην Γιουβέντους, τρεις σεζόν στο διάστημα όπου δεν αγωνίζονταν δανεικός σε άλλη ομάδα. Την περίοδο 2009-10, 2011-12 και 2012-13 μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές και ένα γκολ σε έναν από τους πιο σπουδαίους συλλόγους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Την περίοδο 2014-15 ήταν και πάλι στο ρόστερ της αλλά δεν είχε συμμετοχή. Από εκεί και πέρα, το 2010-11 αγωνίστηκε στη Σιένα έχοντας 19 ματς και ένα γκολ. Το 2013-14 η Σασουόλο τον αποκτά με τη Γιουβέντους να κρατά το 50% της συνδιοκτησίας του. Εκανε 15 εμφανίσεις και με το τέλος της σεζόν η «Μεγάλη Κυρία» αγοράζει από την ιταλική ομάδα και πάλι το 50%! Το καλοκαίρι του 2015 πηγαίνει στην Κάρπι για έξι μήνες έχοντας 13 αγώνες και ένα γκολ.

Το επόμενο εξάμηνο συνεχίζει στη Βερόνα όπου ολοκληρώνει το Πρωτάθλημα με 12 παιχνίδια. Πέρσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του φορώντας τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ έχοντας 27 συμμετοχές

Διαβάστε ακόμη...