Ν' Ντιαγέ: Μοιάζει με όνειρο για τον ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Ο Σενεγαλέζος μέσος της Βιγιαρεάλ είναι μια πολύτιμη προσθήκη για κάθε ομάδα, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά με την αγοραστική αξία του κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, μοιάζει μ' ένα όνειρο απατηλό...
Πηγή: gazzetta.gr
Ν' Ντιαγέ: Μοιάζει με όνειρο για τον ΠΑΟΚ

Στα 27 του χρόνια ο Αλφρεντ Ν' Ντιαγέ είδε το όνομά του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχει φτάσει στα 8 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο πλήρωσε το 2016 η Βιγιαρεάλ για να τον αποκτήσει από τη Ρεάλ Μπέτις.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στην αγγλική Χαλ, όπου στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έκανε 15 παιχνίδια, με την διοικητική ηγεσία της ισπανικής ομάδας να είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει εκ νέου αυτή τη φορά όχι ως δανεικό, αλλά μόνο με πώληση.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ, o οποίος γνωρίζει καλά τι εστί Αλφρεντ Ν' Ντιαγέ, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που δεν έχουν τα υπόλοιπα χαφ του «Δικεφάλου».

Γι' αυτό και η εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ (που τον πρότεινε όταν τέθηκε το θέμα της απόκτησης ενός τέτοιου χαφ) προς το Λούμπος Μίχελ ήταν θετική και ο 27χρονος μέσος μπήκε στο μικροσκόπιο.

Ακόμη και από τα 5 εκατ. ευρώ (τιμή η οποία εμφανίζεται ως σημερινή χρηματιστηριακή αξία του Σενεγαλέζου μέσου) να ξεκινήσει η οποία κουβέντα με τη Βιγιαρεάλ, στην Τούμπα γνωρίζουν ότι δύσκολα θα καταφέρουν να τη ρίξουν πολύ πιο κάτω προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Πάντως, είναι μια περίπτωση και ένα όνομα ποδοσφαιριστή, το οποίο συζητιέται στους διαδρόμους της Τούμπας, έχει απασχολήσει, αλλά όλοι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν ως προς την ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής.

Διαβάστε ακόμη...