«Σήμερα το ραντεβού με Μπελούσκι» (pic)

Από paok24.com: Σήμερα θα γίνει τελικά το ραντεβού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον μάνατζερ του Τζιουζέπε Μπελούσκι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος.
Πηγή: paok24.com
«Σήμερα το ραντεβού με Μπελούσκι» (pic)

Συγκεκριμένα ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο έδωσε σήμερα συνέχεια στο θέμα Μπελούσκι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα γίνει κανονικά το ραντεβού με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται πλέον Παλέρμο και Νοβάρα, ενώ υπογραμμίζεται πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Λιντς ώστε να λύσει το συμβόλαιο του.

Το τι θα γίνει στο σημερινό ραντεβού και εφόσον πραγματοποιηθεί αυτό είναι κάτι που θα φανεί... ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν και άλλα ονόματα στην λίστα του Λούμπος Μίχελ.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κατασταλάξει σε υποψήφιους στόχους για την θέση του κεντρικού αμυντικού και μένει να δούμε ποια από τις περιπτώσεις θα προχωρήσει.

Αυτό σημαίνει πως ο Μπελούσκι δεν είναι ο πρώτος στόχος του Δικεφάλου, ωστόσο βρίσκεται ψηλά στην λίστα και αυτός, μαζί με άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Διαβάστε ακόμη...