«Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ»

Από inpaok: Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ουκρανία παραχώρησε ο νεαρός μέσος της Κ20 του ΠΑΟΚ, Αρτέμ Κόζακ, μιλώντας για την παρουσία του στον Δικέφαλο και τις εμπειρίες που αποκόμισε την πρώτη του σεζόν στους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: inpaok.com
«Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Πολύ σύντομα θα αναχωρήσω για την Ελλάδα, για να ξεκινήσω προπονήσεις. Είμαι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου μου με τον ΠΑΟΚ.

Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ. Έκανα υπομονή μέχρι να επανέλθω από τη χειρουργική επέμβαση. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που ξεπέρασα τον τραυματισμό μου, πέτυχα επτά γκολ, ενώ αγωνίστηκα και απέναντι στον Άγιαξ, στο Champions League Νέων».

Για τους Εβγέν Σάχοφ και Λέο Μάτος που τον βοήθησαν στην προσαρμογή του: «Με βοήθησαν πολύ, γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ήταν καταλυτική η παρουσία τους στην προσαρμογή μου στην Ελλάδα».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο. Ακόμα και εμείς που αγωνιζόμαστε στην Κ20, είμαστε αναγνωρίσιμοι από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σε γενικές γραμμές οι Έλληνες είναι πολύ φιλικοί».

Διαβάστε ακόμη...