Ο Ρέι και οι έξι προκάτοχοί του

Από paok24.com: Τα "ψώνια" του #PAOK από τη χώρα του ταγκό.
Πηγή: paok24.com
Ο Ρέι και οι έξι προκάτοχοί του

Ο Ρέι και οι έξι προκάτοχοί του

"Μετρημένες" είναι πλέον οι ώρες μέχρι ο Ροντρίγκο Ρέι να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα" και να γίνει ο 7ος Αργεντινός που θα φορέσει τον Δικέφαλο στο στήθος!
Πάντως, από to 1959 όποτε και ο Ιταλός Νίνο Σαλούστο έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μόλις έξι ποδοσφαιριστές από τη χώρα του ταγκό έχουν αγωνιστεί στην Τούμπα.

Την αρχή έκανε τη σεζόν 1999-2000 ο υψηλόσωμος Αργεντινός στόπερ Κρίστιαν Ντόλμπεργκ, που ναι μεν ήρθε με πολλές περγαμηνές από τη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά επουδενί δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Αντίθετα, ο Πατρίτσιο Αλεχάντρο Καμπς που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2000 έδειξε να είναι ο μεσοεπιθετικός που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, αλλά αποχώρησε λίγους μήνες αργότερα λόγω της οικονομικής ασυνέπειας του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του.

Ο τρίτος Αργεντινός που σαφέστατα... έβγαλε τα λεφτά του ήταν ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν, που... ίδρωσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2007 έως το 2010, σε πλήρη αντίθεση με τον Λούσιο Φιλομένο που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2009 από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά πρόσφερε ελάχιστα.

Τέλος, τον Ιανουάριο του 2014 ο ΠΑΟΚ απέκτησε ως δανεικό τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε που σαφέστατα... άφησε το στίγμα του, ενώ ο Φακούντο Περέιρα ήταν ο τελευταίος Αργεντινός που αγωνίστηκε στην Τούμπα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...