Είκοσι ώρες στο δρόμο για Θεσσαλονίκη ο Ρέι

Από gazzetta.gr: Ο Ροντρίγκο Ρέι ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι από την πόλη Μεντόσα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσει το ταξίδι στην Ολλανδία.
Πηγή: gazzetta.gr
Είκοσι ώρες στο δρόμο για Θεσσαλονίκη ο Ρέι

Είκοσι ώρες στο δρόμο για Θεσσαλονίκη ο Ρέι
Το ταξίδι από την Αργεντινή προς την Ελλάδα μόνο εύκολο δεν είναι, η διάρκεια του μπορεί να ξεπεράσει και τις είκοσι ώρες, ωστόσο για τον Ροντρίγκο Ρέι και τη σύζυγό του, Μαρία Λάουρα, αυτό είναι το πιο ωραίο ταξίδι εκτός Αργεντινής.

Ο 26χρονος «πορτιέρε» αναμένεται να βρίσκεται αργά το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα το πρωί λογικά θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, θα συνομιλήσει για θέματα του συμβολαίου, κι αφού υπογράψει στον ΠΑΟΚ αναμένεται να ταξιδέψει για το Χορστ της Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή του «Δικεφάλου».

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τη Γοδόι Κρούζ και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση που τον περιμένει στον ΠΑΟΚ.

«Ηρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση, μια νέα πορεία. Σας ευχαριστώ για όλα, Μεντόσα. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο της Μεντόσα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...