Ο πιτσιρικάς που... αρέσει πολύ!

Από paok24.com: Άκρως θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Κώστας Δημητρίου.
Πηγή: paok24.com
Ο πιτσιρικάς που... αρέσει πολύ!

Ο νεαρός αμυντικός ακολούθησε την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και μάλιστα πήρε μια πρώτη "γεύση" από τη μεγάλη ομάδα καθώς χρησιμοποιήθηκε και στα δύο φιλικά που πραγματοποιήθηκαν, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη του παρουσία.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε μετά το φιλικό με την Τουμπίζ ο Σέρβος τεχνικός, κάνοντας ξεχωριστή μνεία στον Δημητρίου: "Από το παιχνίδι είμαι πολύ ευχαριστημένος κυρίως με τον Δημητρίου γιατί είναι το πρώτο του ματς στην πρώτη ομάδα. Ο Πούγγουρας και ο Δεληγιαννίδης συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και καιρό".

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στη θέση του Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος βρέθηκε στα πιτς λόγω ενόχλησεων, με τον έμπειρο συμπαίκτη του να τον αποθεώνει λίγες ημέρες αργότερα δημόσια: "Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και στα φιλικά και στις προπονήσεις. Δυστυχώς δε μιλήσαμε πάνω στο κομμάτι που θέλω να τον βοηθήσω. Ήρθε να μου ζητήσει τη βοήθεια μου. Έχουμε το χρόνο για να τον βοηθήσω για να καταξιωθεί. Χωρίς δουλειά δε γίνεται τίποτα όμως..."

Θετικές εντυπώσεις άφησε και στο παιχνίδι με τη Γάνδη, δείχνοντας χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, έχοντας σωστές τοποθετήσεις, αναλάμβανε πρωτοβουλίες χωρίς... άγχος, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να χμαογελούν. Ο... πιτσιρικάς έχει κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή του και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί για εκείνον η σεζόν, αφού στο διάστημα της προετοιμασίας το πρόσημο είναι θετικό.

Θυμηθείτε το βιογραφικό του μέσα από το paokfc.gr:

Εκ των αρχηγών της πρωταθλήτριας Κ17 – με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στο final four της σεζόν 2014-15 – φιναλίστ στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 την σεζόν 2013-14, ο Κωνσταντίνος Δημητρίου είναι ένας κεντρικός αμυντικός, που παρουσιάζει καθημερινά μεγάλη βελτίωση.

Είναι πολύ καλός στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς διαθέτει την ευχέρεια να διαβάζει τις φάσεις και να κατεβάζει με άνεση την μπάλα από την άμυνα προς το κέντρο του γηπέδου. Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη σεζόν είχε ουκ ολίγες συμμετοχές στην Κ20.

Διαβάστε ακόμη...