Χωράει ένας ακόμα Έλληνας στην ρακέτα

Από paok24: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει πάει πλέον στις αναζητήσεις ξένων, αλλά πάντα υπάρχει και η λύση Τσαϊρέλη.
Πηγή: paok24.com
Χωράει ένας ακόμα Έλληνας στην ρακέτα


Μετά τους Τσόχλα και Ζάρα, αλλά και τους Κόνιαρη, Μαργαρίτη και Χρυσικόπουλο που είναι δεμένοι με συμβόλαια, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την αναζήτηση των ξένων παικτών που θα πλαισιώσουν τους Έλληνες του ρόστερ, με τη βαρύτητα να πέφτει όπως είναι φυσιολογικό στην καίρια θέση των γκαρντ, αλλά και σε αυτή της ρακέτας. Άλλωστε στην περιφέρεια υπάρχει πάντα η λύση του Χαραλαμπόπουλου, που η ομάδα του Δικεφάλου περιμένει την οριστική απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ εάν υπολογίζει το νεαρό άσο ή θα προτιμηθεί η λύση του δανεισμού του.

Πέραν όμως των ξένων δεν μπορεί να πει κανένας μέσα από την ομάδα, ότι περνάει απαρατήρητος ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που μετά την τριετία που πέρασε εκτός PAOK Sports Arena μόνο βέβαιος δεν μπορεί να είναι για το μέλλον του, όπως και όλοι περσινοί παίκτες του ρόστερ του Άρη. Άλλωστε όλοι οι ξένοι παίκτες και ο Γιάνκοβιτς είτε έχουν προσφύγει στη FIBA είτε θα το κάνουν άμεσα και ο Θόδωρος Ζάρας που δεν ήταν δεμένος με συμβόλαιο έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Από την μεριά του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έχει οψιόν ανανέωσης με τον Άρη, αλλά ποιος μπορεί να του την ανανεώσει, όταν δεν έχει πληρωθεί ο παίκτης την τρέχουσα σεζόν από τη διοίκηση Λάσκαρη. Ακόμα από τον ΠΑΟΚ δεν έχει μιλήσει κανένας επίσημα για τον παίκτη, που και στον Ηλία Παπαθεοδώρου αρέσει, αλλά και θα πρέπει να σημειωθεί η εξαιρετική του σχέση με τον Τέλη Ζουρνατζίδη, που τον είχε παίκτη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον είχε πιστέψει το 2012, όταν είχε αποχωρήσει από τον Άρη σαν αποτυχημένος.

Μέσα στον Ιούλιο αναμένονται κι άλλες εξελίξεις με την πλευρά του παίκτη να κοιτά σε πρώτη φάση να αποπληρωθεί η προηγούμενη σεζόν από τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και μετά να προβεί στις απαιτούμενες κινήσεις για το μέλλον του

Διαβάστε ακόμη...