"Πολύ ιδιαίτερο το δέσιμο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν"

Από paok24.com : Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της Παρτιζάν μιλάει στο ραδιοφωνικό PAOK24 για το δέσιμο των δύο ομάδων, την Τούμπα και τον... Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς
Πηγή: paok24.com
"Πολύ ιδιαίτερο το δέσιμο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν"

Ο αρχηγός της Παρτιζάν, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες και μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero107.4 για την ξεχωριστή σχέση του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν, αλλά και τη δική του με τον "Δικέφαλο".

Αναλυτικά όσα είπε:

"Βρίσκομαι στη Χαλκιδική αυτές τις ημέρες για διακοπές. Θα πάω σίγουρα και στο PAOK Sports Arena και στην Τούμπα και στην Τούμπα και σίγουρα θα πάω κατευθείαν να ψωνίσω ενθύμια από την μπουτίκ".

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν: "Αυτό που κρατάω και θυμάμαι περισσότερο και από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε, ήταν οπαδοί που τραγουδούσαν μαζί τα συνθήματα των δύο ομάδων μαζί και είχε μία πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και στα δύο γήπεδα".

Για το ξεχωριστό δέσιμο του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν: "Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ να γίνεται στο γήπεδο μας, να ακούγονται συνθήματα ενός αντιπάλου. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο που πραγματικά δεν το συναντάς πουθενά".

Για την Τούμπα: "Φυσικά όποιος είναι στην Παρτιζάν, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Τούμπα. Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο, ανυπομονώ να πάω να δω από κοντά αυτό το γήπεδο".

Για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς: "Είναι ένα παιδί της Παρτιζάν. Στη Σερβία έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο ομάδες και ο Στανόγεβιτς είναι βαμμένος ασπρόμαυρος. Του εύχομαι ότι καλύτερο και να πετύχει στον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...