«Ομάδα με ελληνικό κορμό και προοπτική διετίας» (audio)

Από metrosport.gr: Ο Τέλης Ζουρνατζίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: metrosport.gr
«Ομάδα με ελληνικό κορμό και προοπτική διετίας» (audio)

 

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης και αναφέρθηκε στις μεταγραφές και τον εν γένει αγωνιστικό σχεδιασμό του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτο μας μέλημα είναι να χτίσουμε έναν ελληνικό κορμό με προοπτική διετίας. Σε αυτό το πλαίσιο είναι η συμφωνία μας με τον Θοδωρή Ζάρα και τον Απόλλωνα Τσόχλα και είναι 2-3 ακόμη στα σκαριά».

Για τον Απόλλωνα Τσόχλα: «Για δύο χρόνια θα είναι μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Σαφώς και οι σούπερ σταρ σε μια ομάδα είναι οι καλοί και οι πιο προβεβλημένοι παίκτες, όμως, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και άλλα χαρακτηριστικά όπως το κλίμα, οι χαρακτήρες των παικτών, τα αποδυτήρια, η εμπειρία στις κρίσιμες στιγμές. Τα παιδιά που είπαμε τα συγκεντρώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά».

Για το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά: «Έχουμε ήδη ικανοποιητικό αριθμό Ελλήνων παικτών. Ανάλογα με το τι θα βρούμε στην ξένη αγορά ίσως γίνει κίνηση και για δύο Έλληνες ακόμη, έναν στην περιφέρεια και έναν στους ψηλούς».

Για τον Τσαϊρέλη: «Όλοι οι ελεύθεροι Έλληνες παίκτες που παίζουν στις θέσεις αυτές είναι υποψήφιοι για την ομάδα. Ο Τσαϊρέλης έχει συμβόλαιο με τον Άρη. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο. Αν μείνει ελεύθερος είναι πιθανό να μας ενδιαφέρει».

Ακούστε όσα είπε ο Τέλης Ζουρνατζίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...