Η... αποκάλυψη του Ρικάρντο Κόστα για ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα "Record", παραχώρησε ο Ρικάρντο Κόστα, με τον Πορτογάλο αμυντικό να αποκαλύπτει πως κατέληξε στον Δικέφαλο τον χειμώνα του 2015.
Πηγή: paok24.com
Η... αποκάλυψη του Ρικάρντο Κόστα για ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος στόπερ σε ερώτηση για το αν υπήρξε ποτέ... φλέρτ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποκάλυψε πως εκείνο το διάστημα, έκανε συζητήσεις με διάφορες ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και ο Ολυμπιακός :

"Ναι, είναι αλήθεια. Ήμουν σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για να επιστρέψω στην Πορτογαλία.Ήθελα να επιστρέψω και υπήρχαν συζητήσεις, όμως δέχθηκα προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αλλά προτίμησα να υπογράψω στον ΠΑΟΚ, ως μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου".

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον αστικό μύθο, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να... αρπάξει τον Ρικάρντο Κόστα μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ αλλά τελικώς... έφαγε τα μούτρα του. Ο Πορτογάλος άρεσε πολύ στον Βίτορ Περέιρα και οι "ερυθρόλευκοι" εξάντλησαν τις πιθανότητες να κάνουν πράξη την επιθυμία του νέου προπονητή της ομάδας τους.

Αποδείχθηκε όμως ότι έπεσαν σε τοίχο, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε αποσπάσει προσύμφωνο από τον 33χρονο -τότε- στόπερ που κατέληξε στην Τούμπα...

Διαβάστε ακόμη...