Κάτι «τρέχει» με ΠΑΟΚ και Μπένζαμιν Αντρέ (vids)

Από gazzetta.gr: Ο Λούμπος Μίχελ έχει βάλει από καιρό «στο μάτι» τον Μπένζαμιν Αντρέ και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του 27χρονου Γάλλου μέσου της Ρεν.
Πηγή: gazzetta.gr
Κάτι «τρέχει» με ΠΑΟΚ και Μπένζαμιν Αντρέ (vids)

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Εδώ και καιρό, όπως θα έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, τον θέλει στην Τούμπα γι' αυτό και το όνομά του παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Ο Μίχελ έχει φροντίσει να πάρει τις πληροφορίες που ήθελε για τον Γάλλο μέσο, γνωρίζει το περιβάλλον της Ρεν και τους ανθρώπους της, από τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε, ξέρει τις δυσκολίες που υπάρχουν, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει στην αποφασιστική κίνηση για την απόκτηση του γεννημένου στη Νίκαια της Γαλλίας 27χρονου μέσου.

Μπορεί και η υπόθεση του Μπένζαμιν Αντρέ, όπως συνέβη και με αυτή του Σέιχ Εντόι η οποία προφανώς και έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ, να έχει άμεση συνάρτηση με το θέμα της πώλησης του Γκόικο Τσίμιροτ, το σίγουρο είναι πως ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» δεν την έχει παρατήσει, ειδικά από την στιγμή που και ο Σάσα Στανόγεβιτς θέλει έναν μέσο με τα δικά του χαρακτηριστικά και όχι κάποιον παίκτη, όπως ο Εντόι.

Πάρτε μια γεύση από το Γάλλο μέσο της Ρεν:

Διαβάστε ακόμη...