Τουλάχιστον πέντε προσθήκες στον ΠΑΟΚ

Από novasports.gr: Για την απόκτηση τουλάχιστον πέντε παικτών θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ τις προσεχείς ημέρες, μετά από τις εισηγήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.
Πηγή: novasports.gr
Τουλάχιστον πέντε προσθήκες στον ΠΑΟΚ

Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει κάνει μια πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ των «ασπρόμαυρων» και έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με λάτιν χαρακτηριστικά, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα του να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τη συγκατάθεσή του και πως ο Λούμπος Μίχελ έχει ξεκινήσει την αναζήτηση παικτών από την αγορά της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, με τα χαρακτηριστικά, που έχει ζητήσει ο Σέρβος τεχνικός. Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση δυο τερματοφυλάκων, μετά τον τραυματισμό του Γλύκου, ενώ κεντρικού αμυντικού, ενός επιτελικού μέσου και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες προσθήκες, αν τελικά αποφασιστεί από τον Στανόγεβιτς, να αποχωρήσουν ορισμένοι παίκτες από το ρόστερ της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να έχει καλή άποψη για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στον ΠΑΟΚ και θεωρεί πως με λίγες προσθήκες, θα καταφέρει να δημιουργήσει μια καλή ομάδα, για να διεκδικήσει τους στόχους του «Δικέφαλου» του Βορρά τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...