Ανεβαίνει στη λίστα ο Λουτσέσκου

Από novasports.gr : Όλο και πιο κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ έρχεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τις τελευταίες ημέρες, καθώς πληθαίνουν οι θετικές γνώμες ανάμεσα στους ιθύνοντες της ομάδας.
Πηγή: novasports.gr
Ανεβαίνει στη λίστα ο Λουτσέσκου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Λούμπος Μίχελ να έχει στραμμένη την προσοχή του στην αγορά του εξωτερικού.

Οι περιπτώσεις των Ράμος, Σόουζα, Πρεντόμ, Γκαρσία και Λεάλ δε φαίνεται να προχωρούν για τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ο οποίος στρέφει την προσοχή του και προς τον Ρουμάνο τεχνικό. Αυτή τη στιγμή, ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης φέρεται να αποτελεί εναλλακτική επιλογή, όμως οι «μετοχές» του έχουν αυξηθεί. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει το θέμα του νέου τεχνικού έως τα τέλη της εβδομάδας, προκειμένου να ξεκινήσει στη συνέχεια τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Ο Μίχελ αναμένεται να έχει τις τελικές επαφές με τους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες και σύντομα αναμένεται να καταλήξει στον εκλεκτό για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ίβιτς. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να έχουν προχωρήσει και ορισμένες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι θα κληθούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Διαβάστε ακόμη...