Επέστρεψε ο Μίχελ

Από paok24.com : Η αλλαγή πλάνωv στο ταξίδι του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή και η τελική ευθεία στο θέμα προπονητή
Πηγή: paok24.com
Επέστρεψε ο Μίχελ

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να βρει τον επόμενο προπονητή του και ο Λούμπος Μίχελ έχει επωμιστεί την αναζήτηση μίας αξιόπιστης λύσης για τη διάδοχη κατάσταση στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Τη Δευτέρα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μετέβη στη Ρώμη, όπως σας αποκάλυψε το PAOK24, προκειμένου να προχωρήσει σε επαφές με ατζέντηδες υποψήφιων προπονητών που έχει ξεχωρίσει, θέλοντας να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται τις υποθέσεις, βλέποντας πως ο χρόνος τον πιέζει ασφυκτικά.

Μολονότι ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής επρόκειτο να ταξιδέψει σήμερα το πρωί στην Ιβηρική, σήμερα άλλαξε τελικά την τελευταία στιγμή τα πλάνα του και παρέμεινε στην Ιταλία.

Μάλιστα κόντρα σε όσα επικαλούνταν το δημοσίευμα της «maisfutebol.iol.pt», στο οποίο οι Πορτογάλοι τόνιζα ότι ο Μίχελ πρόκειται να ταξιδέψει (αν δεν το είχε κάνει ήδη) αύριο στο Πόρτο για να έχει επαφή με τους ανθρώπους της Μποαβίστα για χάρη του Μιγκέλ Λεάλ, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πήρε σήμερα τον δρόμο της επιστροφής, έχοντας φτάσει νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα.

Ο Μίχελ ολοκλήρωσε τις σημαντικές επαφές που είχε στο εξωτερικό με φόντο την εξεύρεση μίας αξιόπιστης λύσης για τη διάδοχη κατάσταση στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και πλέον έχει βάλει το θέμα προπονητή στην τελική του ευθεία.

Εξάλλου, τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα, με τον ΠΑΟΚ να «καίγεται» να ανακοινώνει άμεσα τον αντικαταστάτη του Ίβιτς, προκειμένου να τρέξει τις εξελίξεις που αφορούν την επόμενη ημέρα στο αγωνιστικό του τμήμα.

Διαβάστε ακόμη...