Αυτός είναι ο Μιγκέλ Λεάλ

Από paok24.com : Το προφίλ του Πορτογάλου τεχνικού που «ακούγεται» για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο Μιγκέλ Λεάλ

Ο 52χρονος τεχνικός της Μποαβίστα βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ταξίδι του Μίχελ στην Πορτογαλία.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το PAOK24, δημοσίευμα από την Πορτογαλία κάνει λόγο για επικείμενη συνάντηση ανάμεσα στον Λούμπος Μίχελ και τους ανθρώπους της Μποαβίστα σχετικά με το θέμα του 52χρονου προπονητή.

Ο Λεάλ κάθισε στον πάγκο της Μποαβίστα τον περασμένο Οκτώβρη και τερμάτισε με την ομάδα του στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λεάλ ως το 2018 τον περασμένο Φλεβάρη.

Μετά από αρκετά χρόνια ως βοηθός προπονητή σε διάφορες ομάδες, ο Λεάλ ανέλαβε τις τύχες της Πενιαφέλ τη σεζόν 2013-2014 ανεβάζοντας την μάλιστα στην πρώτη κατηγορία.

Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν πήρε τον τίτλο του προπονητή της σεζόν, ωστόσο η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Μορεϊρένσε στην οποία παρέμεινε ως το 2016.

Το συμβόλαιο του με την Μορεϊρένσε δεν ανανεώθηκε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να σωθεί και έτσι τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ο Λεάλ μετακόμισε στον πάγκο της Μποαβίστα.

Διαβάστε ακόμη...